Welkom Thuis Interieuradvies
Welkom Thuis Interieuradvies
Welkom Thuis Interieuradvies
Welkom Thuis Interieuradvies

Interieurworkshop

Vindt u het ook zo leuk om met uw interieur bezig te zijn? Wilt u weten hoe u uw huis zelf kunt inrichten in landelijke stijl? Schrijf u dan in voor de interieurworkshop ‘Wonen in landelijke stijl’.

 

Interieurworkshop 'Wonen in landelijke stijl'

Tijdens deze unieke workshop krijgt u informatie over indelen, meubels, stoffen, kleuren, materialen, verlichting en accessoires. U gaat zelf aan de slag met het indelen van een door u gekozen ruimte. Ook maakt u een persoonlijk moodboard. Een moodboard is een sfeerbord met een verzameling plaatjes, kleuren en materialen waarmee u de gewenste sfeer duidelijk maakt. Het moodboard geeft u houvast bij het maken van keuzes in het interieur. Daarnaast stelt u een bijpassend kleurenpalet samen en krijgt u veel praktische tips en adviezen. Bovendien is er gelegenheid om uw persoonlijke interieurvragen voor te leggen. Neem daarom foto’s en een plattegrond met afmetingen mee. Eenmaal thuis kunt u meteen zelf aan de slag om van uw huis een heerlijk warm thuis te maken.

 

Locatie

De workshops vinden plaats bij Welkom Thuis Interieuradvies, Costa Ricastraat 1 in Alphen aan den Rijn.

 

Tijdstip

De workshop duurt van 10.30 uur tot circa 16.00 uur. Ontvangst vanaf 10.15 uur.

 

Data

U kunt zich inschrijven voor de volgende data:

  •  data volgen binnenkort

Er worden regelmatig nieuwe workshops gepland, dus hou de website in de gaten wanneer u de workshop liever op een andere datum of locatie volgt. Of stuur een bericht naar info@welkomthuis-interieuradvies.nl met daarin uw naam, woonplaats, e-mailadres en de dag van uw voorkeur. Dan wordt u op de hoogte gehouden wanneer er workshops bij u in de buurt of op de door u gewenste dag plaatsvinden.

 

Kosten

De kosten bedragen € 85,- per persoon. Dit is inclusief lunch, koffie/thee/lekkers en materialen. Uiterlijk één week voor aanvang van de workshop dient het bedrag te zijn overgemaakt op rekening 57.13.30.878 t.n.v. P.C.C. Los te Alphen aan den Rijn, o.v.v. 'workshop' + datum.

 

 

Om iedere deelnemer voldoende persoonlijk advies te kunnen geven is per workshop slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij want VOL = VOL.

 

Liever interieuradvies aan huis?

Heeft u liever een persoonlijk interieuradvies aan huis? Kijk dan bij interieuradvies naar de mogelijkheden en de werkwijze. 


 Welkom Thuis Interieuradvies