Welkom Thuis Interieuradvies
Welkom Thuis Interieuradvies
Welkom Thuis Interieuradvies
Welkom Thuis Interieuradvies

Interieuradvies

Denkt u aan een nieuwe inrichting of wilt u bijvoorbeeld een andere indeling, nieuwe meubels aanschaffen, uw vloer vervangen, de wanden een andere kleur geven of dit alles samen? Mist u sfeer in uw huis of rust en eenheid? Laat u een huis bouwen of heeft u een nieuwe woning gekocht en vindt u het fijn om geholpen te worden bij het maken van de juiste keuzes? Zodat het eindplaatje helemaal klopt en het hele huis de sfeer krijgt die u voor ogen heeft.

Ik geef u graag advies over de juiste indeling van de ruimte(s), meubels, kleur- en materiaalgebruik voor vloeren en wanden, raambekleding, verlichting en styling. Tevens krijgt u een heleboel tips en ideeën om uw woning de uitstraling te geven die u voor ogen heeft.

Aan deze website kunt u mijn stijl aflezen: sfeervol, rustig en eigentijds met ingetogen kleuren en mooie natuurlijke materialen. Als deze stijl u aanspreekt kunnen we tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis kennismaken. We bespreken dan uw woonwensen en kijken wat ik voor u kan betekenen.

Interieurontwerp
Na het inmeten van de ruimte maak ik een ontwerp waarbij bestaande of nieuw aan te schaffen meubels het beste tot hun recht komen in de ruimte. Dit ontwerp wordt aangevuld met een lichtplan. Ook doe ik een voorstel voor nieuw aan te schaffen meubels en bijpassende verlichting.

Kleuradvies
Afhankelijk van de ligging van de ruimte, de lichtinval, uw voorkeur voor kleuren en rekening houdend met het bestaande interieur adviseer ik u over het toepassen van subtiele kleuren met prachtige matte krijtverf op muren, plafonds, ramen en deuren. Ook doe ik een kleurvoorstel voor raambekleding, meubels en accessoires.

Raambekledingadvies
Raambekleding is een belangrijke sfeermaker in huis. Ik geef u graag advies ten aanzien van gordijnen, blinds of shutters. Ik werk met landelijke stoffen van natuurlijke materialen, zoals grof linnen en katoen, vaak in zachte of vergrijsde tinten en mooie strepen. Voor de shutters werk ik samen met een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan en een goede prijs-/kwaliteitverhouding biedt.

Totaal interieuradvies
Bij een totaaladvies verzorg ik een compleet plan voor (een deel van) uw (nieuwe) woning. In overleg met u maak ik een interieurontwerp voor alle door u gewenste ruimtes, maak ik een voorstel voor de kleuren van de muren en het houtwerk en voor bijpassende raambekleding. Ook ga ik op zoek naar de juiste meubels en accessoires.

Goed om te weten
Wellicht ontbreekt het u aan tijd om met mijn adviezen stad en land af te shoppen op zoek naar de juiste vloeren, meubels, verf, stoffen en accessoires. Ik heb een uitgebreid netwerk opgebouwd van leveranciers die allemaal mooie spullen leveren die passen in de landelijke stijl. Ook heb ik goede contacten als het gaat om maatwerk. Dit biedt u de mogelijkheid om in zeer korte tijd de juiste keuzes te maken.

Als u meer informatie wilt of u wilt een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kunt u contact met mij opnemen via 06-13234578info@welkomthuis-interieuradvies.nl of door middel van het contactformulier.

 


 Welkom Thuis Interieuradvies